Darreres notícies

Veure totes

06/07/2016

Quina és la diferència entre casa de colònies i casa rural?

Quina és la diferència entre casa de colònies i casa rural?
Molt sovint utilitzem el concepte de casa rural i casa de colònies indistintament, sense parar-nos a pensar si es tracta del mateix. Doncs, tot i que cada cop són més les similituds entre aquests dos tipus d’establiments, anem a explicar una mica la diferència.

Una casa de colònies és un establiment destinat a l’allotjament i manutenció de grups, normalment de nens i joves, que disposa també d’instal·lacions per a realitzar diferents activitats, ja siguin lúdiques, educatives, esportives o culturals. Inicialment eren cases dirigides a escoles i centres de temps lliure, però cada vegada hi ha més oferta de cases de colònies per a tot tipus de grups, famílies, celebracions de casaments o aniversaris, grups d’amics, etc.

La principal diferència amb una casa rural, és el tipus d’allotjament. En una casa de colònies les habitacions estan organitzades amb lliteres, i en canvi, en els establiments rurals, les habitacions acostumen a ser individuals (llit de matrimoni). A més, una altra petita diferència és que tot i servir menjars, a la casa de colònies, normalment et pares tu mateix la taula i la despares.

I si voleu saber més sobre les cases de colònies, què millor que fer una estada aquest estiu en una de les cases que podeu trobar a la web, estem segurs que us encantarà l’experiència!

Replica Panerai Watches