Darreres notícies

Veure totes

22/07/2016

Encara no teniu plans per aquest estiu? Aquí us deixem algunes de les millors rutes per a fer a Catalunya

Encara no teniu plans per aquest estiu? Aquí us deixem algunes de les millors rutes per a fer a Catalunya

Per a tots aquells que encara no teniu planificades les vostres vacances, i que voleu gaudir de la natura i els paisatges de Catalunya, us proposem algunes de les rutes més encantadores del nostre país.  • Ruta del tren petit (recomanada amb bici i amb nens): sortida des de Palamós cap a Palafrugell (o a la inversa) passant per Mont-Ras i la platja de Castell. És una ruta planera per l’antiga via fèrria que connectava la Costa Brava i Girona. La durada és de 1.55h aprox., amb una distància (només anada) d’uns 9km i mig.

  • Ruta de la punta del Fangar: es pot arribar en cotxe des de l’Ampolla, i començar la caminada a la platja de la Marquesa. Es recorre una llarga distància de dunes on s’hi poden trobar milers de petxines i fins i tot s’hi poden veure miratges (a causa de la calor sobre l’aire). Al final de la caminada s’arriba al far del Fangar, un preciós paisatge des de on podrem visualitzar el poble de l’Ametlla de Mar. La durada de la caminada és de 3.30h aprox., d’uns 8km i mig (anada i tornada), sense gaire dificultat perquè és tot planer.

 

  • Ruta del bandoler Rocaguinarda, al Lluçanès: comença la travessa al poble d’Oristà (on hi vivia en Perot Rocaguinarda, un dels bandolers més temuts de la Catalunya dels inicis del s.XVII) i on es pot veure els rastres de la seva quadrilla gravats a les roques del Cingle dels Tres Còdol; fins arribar caminant a Sant Feliu de Sassera, on es pot pujar al Serrat de les Forques d’on varen ser penjades les últimes bruixes catalanes. La durada total de la caminada són 2.30h aproximadament, amb cert desnivell (+337m aprox.) i amb algun tram de corriols pedregosos.

  • Ruta dels pantans d’en Llobet i el Castell de Sant Iscle (recomanada a peu i amb nens): És una ruta circular en que la sortida i l’arribada serà a la Torre d’en Llobet, passant per tres pantans (d’en Llobet, del mig, i de dalt), per la Cruïlla de Can Morell i visitant el Castell de Sant Iscle, podent parar per el camí a veure cabres, tortugues o xais. La durada és de 2.15h aprox., amb un desnivell suau (229m acumulats). La ruta és molt a prop de Vidreres, on es pot acabar de passar el dia, després de la caminada.