Darreres notícies

Veure totes

08/07/2016

La platja de Tossa de Mar entre les millors del món d'aquest 2016

La platja de Tossa de Mar entre les millors del món d'aquest 2016
Les platges de Tossa de Mar han sigut considerades entre les millors del món d'aquest 2016, segons una selecció realitzada per TripAdvisor, Conde Nast, Fodor i Dr. Beach que recull el diari francès La Parisienne.

La destinació de la Costa Brava és escollida no només per les seves platges, sinó també pels seus penya-segats i boscos de pins. També destaquen que forma part d'una regió que destaca pels seus "tresors històrics", per l'art i la gastronomia. En aquest sentit posen èmfasi a la proximitat del poble costaner amb el prestigiós restaurant El Celler de Can Roca.

Cal destacar que Tossa de Mar forma part d’un rànquing que el completen destinacions tan exòtiques com El Nido, Replica Watches una platja de les Filipines, la Hanauma Bay Nature Preserve, de Hawaii, les Maldives, la mexicana platja Riviera Nayarit, i les aigües de Grace Bay, a les illes Turks i Caicos, al Carib. Així doncs, no cal fer un gran viatge per gaudir d'una destinació d'alta categoria.

Així doncs, si us heu quedat amb ganes de visitar-la sempre podeu gaudir d'albergs i cases de colònies que hi ha a la zona. Des de TRIAcasadecolonies us podem oferir els establiments disponibles per a la vostra estada. No dubteu a contactar amb nosaltres.


Imatge Wikipedia
Enllaç de la font original: Nació Digital