Darreres notícies

 • 12/07/2017
  Excursió amb nens per la capçalera de l’Onyar: de Brunyola a Vilobí d’Onyar.

  Molts coneixem el riu Onyar per el seu pas per la ciutat de Girona, un gran i ample riu, però si voleu sorprendre als més petits, ensenyant-los-hi com pot variar un riu al llarg del seu recorregut, no us perdeu aquesta escapada per la capçalera de l’Onyar.


  Llegir més
 • 27/04/2017
  Nou Anem Preparats 2017

  El Servei d'Associacionisme i Educació en el Lleure de la Direcció General de Joventut ha actualitzat i adaptat la guia Anem preparats, on es recullen un conjunt d’informacions i recomanacions adreçades a l'organització de les activitats d’educació en el lleure.


  Llegir més
 • 09/08/2016
  Fires i festes majors que tindran lloc durant aquesta setmana

  A Catalunya podem trobar-hi una gran diversitat de festes i fires durant l’estiu, una àmplia varietat de festivitats i actes que formen part del patrimoni festiu català. Concretament, el mes d’agost  té un calendari festiu ben farcit, per això us volem facilitar un llistat de festes majors i fires que es celebren durant aquests dies, a llocs ben diferents d’arreu del nostre país, i que no us podeu perdre:


  Llegir més
Veure totes

27/04/2017

Nou Anem Preparats 2017

Nou Anem Preparats 2017

El Servei d'Associacionisme i Educació en el Lleure de la Direcció General de Joventut ha actualitzat i adaptat la guia Anem preparats, on es recullen un conjunt d’informacions i recomanacions adreçades a l'organització de les activitats d’educació en el lleure.La finalitat del document és que totes les activitats siguin de qualitat i es facin en condicions de seguretat i integritat física per als infants i joves que hi participen, tot respectant l’entorn que les acull.

La guia indica clarament que no pot ser considerada com a text normatiu i que en cap cas substitueix les orientacions en matèria de salut i de seguretat provinents de les persones degudament acreditades ni dels professionals. D'altra banda, en cas d’emergència, s’han de seguir les indicacions dels agents rurals, dels mossos d’esquadra, dels agents de protecció civil, del personal sanitari, dels bombers o de qualsevol altre agent de l’autoritat.

L’Anem Preparats 2017 s’estructura en cinc apartats: activitats en el medi natural, salut, prevenció i seguretat, protecció del menor, normativa i telèfons i adreces d’interès. La guia web es pot trobar al web Jove.cat i la seva versió adaptada a dispositius mòbils a l'àmbit de Joventut del web del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Versió web

Versió mòbil