Com funciona TRIA casa de colonies

TRIAcasadecolonies us ajuda a buscar i reservar l'establiment que necessiteu seguint uns passos molt senzills:

1CERCA! Utilitzeu el cercador, el mapa i els filtres per trobar aquelles cases que s'adapten millor a les vostres necessitats.
2SOL·LICITA! Ompliu la sol·licitud de les opcions que més us interessin. Si voleu estalviar-vos aquests passos podeu clicar a BUSQUEM PER TU i només cal que feu una sola sol·licitud. Nosaltres ens encarregarem que rebeu propostes amb els criteris marcats
3DECIDEIX-TE! Quan tingueu resposta de les cases de colònies, rebreu un correu electrònic per a que accediu a la vostra zona d'usuari i consulteu les propostes. Podreu preguntar els dubtes de l'estada a través del xat i parlar directament amb els propietaris per acabar de definir els detalls de l'estada. (Tingueu en compte que en aquest moment cap de les propostes estarà bloquejant les dates per a vosaltres).
4PRE-RESERVA! Quan us hagueu decidit i vulgueu iniciar el procés de reserva feu la pre-reserva per a que ningú més us la tregui.
5RESERVA! Quan hagueu rebut la confirmació de la pre-reserva ja podreu accedir al pagament de la bestreta i finalitzar així el procés de reserva. A gaudir de l'estada!
6VALORA! Un cop feta l'estada podràs valorar l'estada per a que tots plegats puguem seguir millorant.