Política de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, TRIAcasadecolonies informa a l'usuari que les dades personals recollides per l'empresa mitjançant els formularis a les seves pàgines, poden ser introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de TRIAcasadecolonies, amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. Així mateix, TRIAcasadecolonies informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, cancel·lació, instal·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l'adreça de correu electrònic a info@triacasadecolonies.com.

ENLLAÇOS

En el cas que en el Site es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d'Internet, TRIAcasadecolonies no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas TRIAcasadecolonies assumirà responsabilitat alguna pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests hipervincles o altres llocs d'Internet. Igualment la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap tipus d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades.

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

TRIAcasadecolonies podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, sent degudament publicades com aquí apareixen. La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre TRIAcasadecolonies i l'USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.