Política legal

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es faciliten les següents dades: La persona titular de www.triacasadecolonies.com (en endavant, el Site) és Enric Cristobal Ferré, amb domicili en Ronda Guinardó 54 1r 3a. 08025 Barcelona, amb número de NIF: 47916976H (d'ara endavant, TRIAcasadecolonies).

USUARIS

L'accés i/o ús del portal de TRIAcasadecolonies atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides.

ÚS DEL PORTAL

El Site de TRIAcasadecolonies proporciona l'accés a multitud d'informacions, serveis o dades (des d'ara, "els continguts") a Internet pertanyents a TRIAcasadecolonies o als seus llicenciants, als quals l'USUARI pot tenir accés. L'USUARI assumeix la responsabilitat de l'ús del Site.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

TRIAcasadecolonies per si o com a cessionària, és propietària de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en elles (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de TRIAcasadecolonies o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de TRIAcasadecolonies. L'USUARI es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de TRIAcasadecolonies. Podrà visualitzar els elements del Site i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

En la mesura permesa per llei aplicable, TRIAcasadecolonies no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

MODIFICACIONS:

TRIAcasadecolonies es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu Site, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats en la seva web.