Les 10 dates més complicades per trobar casa de colònies
22/01/2020

Les 10 dates més complicades per trobar casa de colònies

T’has tornat boig buscant casa de colònies o alberg disponible? Et descobrim quines són les dates en les que has de ser més previsor.

 

1 - JULIOL: és el mes estrella de les cases de colònies. Si tens una casa al cap i la vols per aquest fantàstic mes, val més que vagis trucant 2 anys abans. De fet, algunes no accepten estades perquè tenen clients fixos que tornen any rere any.

 

2- SETMANA SANTA: Molts agrupaments, famílies i altres associacions acostumen a fer escapades en aquestes dates. Es veu que el fred no espanta les escapades.

 

3- CAP D’ANY: Algunes cases tanquen, altres no permeten fer festes esbojarrades i les poques que ho accepten queden ocupades inclús amb un any d’anterioritat. Prepareu-vos per pagar una mica més de l’habitual per aquesta nit tan especial.

 

4- DIMECRES, DIJOUS I DIVENDRES DELS MESOS D’ABRIL, MAIG I JUNY: Les escoles acostumen a fer colònies durant aquest mesos de l’any i aquests son els dies preferits de la setmana. Tant es així, que els preus de les mateixes colònies de dilluns a dimecres tenen descomptes importants.

 

5- PONTS I AQÜEDUCTES: a la mínima que es pot famílies i amics fan escapades de 2 o 3 dies en caps de setmana llargs, on és més fàcil coincidir. Són dates que, tot i ser demandades amb poca antelació, s’omplen molt de pressa.

 

6- SANT JOAN: dies llargs i bon temps, l’escapada perfecte per fer notar al cos que l’estiu ja arriba. Molts fugen dels petards de les ciutats, on es concentra molta gent. La millor opció si es busca un pla més tranquil, però que requereix de bastant previsió.

 

7- NADAL: Per què embolicar-se a preparar menjar per tota la família i a dinar  embotits en el petit menjador familiar? Moltes de les cases de colònies ofereixen menús especials per a festivitats com aquestes. Cal reservar amb antelació, perquè moltes cases portades per famílies tanquen.

 

8- AGOST: algunes cases de colònies marxen de vacances, mentre que d’altres s’omplen de gom a gom degut a les festes populars que hi ha pels pobles de la vora. Se’ns dubte és un bon mes per a descobrir Catalunya a un preu més que raonable aprofitant les vacances de tots els membres de la família.

 

9- HIVERN: moltes de les cases acostumen a tancar durant el mesos de més fred, mentre que altres fan el seu agost. Sobretot hi ha problemes de disponibilitat amb aquells albergs i cases de colònies que es troben a prop de pistes d’esquí i de la neu.

 

10- 11 DE SETEMBRE: per la diada de Catalunya molts propietaris decideixen tancar, per donar-se un descans abans de començar la temporada de tardor o bé per reivindicar la festa nacional.

 

Per tant, tan bon punt sapigueu les dates de la vostra estada poseu-vos en contacte amb nosaltres que us indicarem quins són els establiments disponibles.

I si ja feu tard, tranquils, a TRIAcasadecolonies som experts en trobar aquell lloc que encara no està ocupat.