Les Cases Altes de Posada

Solsonès - Navès

Època en la qual està oberta

Obert tot l'any.

Descripció de la casa

Aquest alberg és una masia situada enmig de la muntanya i al costat mateix del pantà de La Llosa del Cavall. Té bon accés per carretera i també està ben situat per realitzar excursions a peu des d'allà mateix. Sereu molt benvinguts!

Nº Places

60

Valoració

Exclusivitat

Exclusivitat mínima: 40 persones

Seveis i Característiques

Exclusivitat
Celebrar casaments
Permet càtering
Terreny per acampada
Accés per discapacitats
Piscina
Calefacció
WiFi
Barbacoa
Accés a festes
Admet mascotes

Preu

Adults
+18 años
28,00€ - 45,00€
Joves
13 - 17 años
28,00€ - 45,00€
Nens
3 - 12 años
11,00€ - 18,00€
Nadons
0 - 2 años
0€ - 0€
Preus orientatius. Per més informació, sol·licitar disponibilitat.

Tipus de pensió

Mitja pensió
Allotjament + àpat
Només allotjament
Passar el dia
Passar el dia + àpat

Instal·lacions

Capacitat menjador: 60 persones

Nº dormitoris: 10 habitacions

Distribució de dormitoris

1 habitació de 24 places.

1 habitació de 10 places, 1 habitació de 4 places i una habitació de 6 places. 

Actuament totes son per compartir i el bany també es compartit

Descripció de les sales

CATACUMBES Es tracta d'una sala en forma de L amb calefacció. A l'estiu fa molt fresca. Te accés a les habitacions de la planta baixa. NATURA És una sala gran de forma rectangular. Té dues entrades, la del davant de la casa, molt gran. La porta del darrere és petita. No te calefacció, és una sala per utilitzar a l'estiu. Hi ha 3 columnes al mig. Parets de pedra. Moltes vegades la utilitzen per fer el convit dels casaments o per fer la festa d'algun esdeveniment.


Distància a

Barcelona: 150 km
Girona: 160 km
Tarragona: 140 km
Lleida: 155 km

Quin recorregut cal fer per arribar en transport públic?

No s'hi pot arribar en transport públic.

Situació

Quina és la normativa de la casa?

Mentre duri l’estada, la conservació de l’alberg, la seva neteja i la dels voltants és responsabilitat dels usuaris ja siguin famílies o grups. L’alberg ha d’estar sempre net i endreçat per respecte als altres usuaris. Durant i en acabar l’estada s'han de buidar les papereres, cubells d'escombraries, i deixar el material al seu lloc i revisar que no quedi brossa als terrenys dels voltants. Les escombraries han d’anar als contenidors del camí de l’entrada de la casa. Si durant l’estada s’ha ocasionat cap desperfecte, de l’ordre que sigui, es comunicarà als gerents. El cost de la reparació serà a càrrec de l’usuari que l’hagi ocasionat o del responsable del grup. No es pot fumar a l’alberg. Cal respectar el descans dels altres usuaris, i fer silenci a les habitacions de 15h a 17h i de 24h a 8h. Cal consultar la resta de la normativa específica de cada espai.

Quina és la normativa respecte al soroll a la nit?

Els aparells de megafonia i els equips de música amb el volum molt alt a l’exterior de l’alberg queden prohibits per evitar molèsties als veïns i a l’entorn, inclosos els animals. Queda totalment prohibit tirar qualsevol tipus de foc d'artifici, petards,... A l’interior es poden muntar altaveus a la sala de la planta baixa. Queden prohibits els altaveus tipus subwoofer, doncs les baixes freqüències malmeten l’estructura de la casa. El nivell de so ha de ser l’adient per no provocar molèsties a ningú.