Mas Franch

La Garrotxa - Sant Feliu de Pallerols

Descripció de la casa

La finca està dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Des de la casa mateix, sense agafar el cotxe,  pots anar a jugar als camps, visitar els nostres cavalls, fer una passejada pel bosc, o caminar i anar en bicicleta pel carrilet - via verda que es troba a pocs metres i és tot ben planer i t'acosta als pobles propers i a volcans i gorgues.

A la nostra bassa natural t'hi pots banyar com a un llac o obervar la magnífica fauna i flora que l'envolta.

Està molt ben comunicada i és senzill arribar amb transport públic fins a la mateixa casa.

Nº Places

50

Valoració

Exclusivitat

Exclusivitat mínima: 15 persones

Seveis i Característiques

Exclusivitat
Monitors i activitats per a grups escolars
Terreny per acampada
Transport public
Accés per discapacitats
Piscina
Pista esportiva
Calefacció
WiFi
Barbacoa
Accés a festes

Preu

Adults
+18 años
15,00€ - 49,00€
Joves
13 - 17 años
15,00€ - 49,00€
Nens
3 - 12 años
12,00€ - 39,00€
Nadons
0 - 2 años
0€ - 0€
Preus orientatius. Per més informació, sol·licitar disponibilitat.

Tipus de pensió

Pensió completa
Pensió complerta + àpat darrer dia
Mitja pensió
Dret a cuina
Allotjament + àpat
Només allotjament
Passar el dia
Passar el dia + àpat

Instal·lacions

Capacitat menjador: 50 persones

Nº dormitoris: 5 habitacions

Distribució de dormitoris

Es troben totes a la mateixa planta. Cadascuna té una característica diferent que poden adaptar-se a les diverses necessitats de les persones visitants. Totes les habitacions són compartides, tenen còmodes lliteres i sofàs llit individuals i dobles. La capacitat actual de les habitacións és des de 4 a 24 places, amb un total de 52. L’habitació de 4 places té bany propi. Per a la resta hi ha uns amplis banys compartits. Cada dormitori té mantes i coixineres, els grups hauran de portar els seus propis llençols i tovalloles.

Hi ha també una habitació adaptada a la planta baixa disponible per a visites en cas de ser requerida, i en funció de la disponibilitat.

Descripció de les sales

La “Sala de la Roca” és una sala d’activitats amb llar de foc a l’interior de la masia. Rep aquest nom perquè està incrustada a la muntanya i una de les parets és una gran roca. Es un espai ideal per treballar en grup o relaxar-se a qualsevol hora del dia. També té dos lavabos, un rentamans, una zona en la qual es pot autogestionar cafès i infusions per prendre una pausa i un accés directe a un jardí amb vista a la muntanya.

El "Domo" és una sala exterior, circular i amb coberta íntegrament de lona.. Una cúpula geodèssica de 10 metres de diàmetre, amb molt d'encant i ideal per a activitats infantils, formacions i tallers, xerrades, representacions musicals i teatrals, etc.


Distància a

Barcelona: 100 km
Girona: 41 km
Tarragona: 196 km
Lleida: 192 km
Transport públic: 1,00 km

Quin recorregut cal fer per arribar en transport públic?

Amb autobús
Amb la companyia TEISA (BCN, Pau Claris 117, cantonada Consell de Cent), trajectes Barcelona-Olot per Amer o Girona-Olot per Amer (Girona: TEISA estació d’autocars). La parada és Sant Miquel de Pineda, que es troba a 1 km de la casa. Pots venir per la carretera o agafant, davant de la parada, el camí cap a Sant Miquel de Pineda i caminar fins a Mas Franch per el carrilet - via verda.

Amb bici pel carrilet des de Girona (3 hores).

Situació

Quina és la normativa de la casa?

Cal respectar el reglament de règim intern, que es pot rebre prèviament des de masfranchmf@gmail.com

Quina és la normativa respecte al soroll a la nit?

La Masia s'ofereix en exclusivitat, però comparteix finca amb dos apartaments d'ús turístic que hi ha a la part més alta de la finca. Hi ha l'opció de llogar els tres equipaments per tenir exclusivitat total, o cal tenir en compte que cal respectar les mínimes normes de convivència amb els veïns.